Zoek jij een Burn out Coach?

Een coach die je helpt om jezelf weer op de rit te krijgen

Wil je minder stress,
meer energie &
meer levensplezier?

Burn out klachten?

Schakel een burn out coach in!

De mensen in je omgeving vinden dat je veranderd bent en je merkt dit zelf ook. Je bent sneller geïrriteerd en bent het liefst alleen. Altijd moe en er komt niets uit je handen.
.
Als er dan wel wat uit je handen komt, dan kost het je veel meer energie dan normaal met minder resultaat.
.
Een burn out is niets om je voor te schamen en het kan de besten overkomen. Zoek hulp van de burn out coach van Burnout Support, want de weg terug naar jezelf vinden is erg lastig zonder hulp.

Wat is een burn out?

Het lijkt bijna een modegril, de burn out, maar niets is minder waar. Een burn out wordt steeds meer erkend en herkend waardoor mensen sneller de schaamte voorbij zijn en er voor uit durven te komen. Maar wat is een burn out nu precies?
.
Bij een burn out ben je, precies zoals het woord zegt, opgebrand. Ons lichaam is zo ingesteld dat we tijdens korte momenten van hoge druk heel goed kunnen presteren.
.
Echter wanneer deze druk te lang duurt en te hoog wordt, raakt de accu leeg. Vergelijk het met een elastiek: als de spanning te groot is, knapt het.

Heb ik een burn out?

Omdat we allemaal verschillend zijn, kan een burn out zich op verschillende manieren openbaren door middel van:.

  • Emotionele symptomen
  • Psychische symptomen
  • Fysieke symptomen
    .

Bij een burn out voel je je op, leeg. Er komt niets meer uit je handen en je kunt je niet goed concentreren. Je bent erg prikkelbaar en kampt met terugkerende stress gerelateerde klachten.
.
Twijfel je of je een burn out hebt? Neem contact op met Petra Jacobi, burn out coach.

1 miljoen Nederlanders

kampen met

burn out klachten!

Ben jij er daar één van?

Blijf er niet mee rondlopen!

BURN OUT KLACHTEN: Stress, angsten, onrust, slapeloosheid, concentratieproblemen, hoofdpijn, buikpijn, misselijk, spierpijn, uitputting, vermoeidheid, wanhoop, emotioneel, hartkloppingen, onbeweeglijkheid

Wat kan Burnout Support voor mij betekenen?

Bij Burnout Support krijg je hulp van een burn out coach. Samen kijken we naar de patronen die jou in je functioneren belemmeren. We onderzoeken de kwaliteiten die hier voor jou bij horen, zodat je een gezondere leefstijl kunt ontwikkelen.
.
Het creëren van een veilige omgeving waarbinnen je alles kunt voelen en zeggen wat je wilt, is voor Burnout Support erg belangrijk. Er is ruimte voor angst, boosheid, verdriet en weerstand, maar ook voor humor, plezier en nieuwe energie.
.
Heb jij behoefte aan een burn out coach?
.
Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak!

.