Leren Ontspannen bij Stress

Leren ontspannen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wanneer je stress of spanning ervaart, kan bewust niets doen je juist in contact brengen met gevoelens die je bewust of onbewust probeert te onderdrukken.
.
Wanneer je zenuwstelsel geactiveerd is door stress of trauma ervaar je dit mogelijk als onrust. Aan de basis van die onrust staan gevoelens, emoties, gedachten of impressies die je als onprettig ervaart.
.
Wanneer je heel veel op de 'aan' stand staat, kost dat erg veel energie. Je lichaam en geest hebben behoefte aan oplaadmomenten om weer nieuwe energie op te kunnen doen.
.
Speciaal voor iedereen die het lastig vindt om te leren ontspannen heb ik een gratis videoserie ontwikkeld. In 5 videolessen leer ik je in kleine haalbare stapjes hoe je jezelf de ontspanning kunt geven waar je behoefte aan hebt, zonder 'niets' te doen.
.
Heb jij last van Stress of Burnout? Vind je het lastig om te ontspannen, maar wil je dit wel graag leren? Meld je dan gratis aan voor de online training: Leren ontspannen bij Stress. Ik help je stap voor stap op weg bij dit ontwikkelproces.