Kamp jij met stressklachten?

-  Weg met die lichamelijke en geestelijke klachten  -

Wil je minder stress,
meer energie &
meer levensplezier?

 

Met hulp van Burn Out Support leer je om
LIEFDEVOL met jezelf om te gaan,
je eigen grenzen te RESPECTEREN en
te groeien naar een gezonde ENERGIEBALANS.

 

Hulp bij stressklachten

Haast, haast en nog meer haast: komt dit je bekend voor? Of neem jij continue meer hooi op je vork dan je kunt dragen? Stressklachten liggen dan op de loer.

Zowel lichamelijk als geestelijk kunnen de klachten van stress grote gevolgen hebben. Je kunt overspannen raken en zelfs in een burn out terecht komen. Dit is iets wat je zeker niet moet willen.

Wil jij een stressvrij leven? Om de gevolgen van stress te voorkomen, doe je er goed aan om je stressklachten serieus te nemen. Verminder de invloed van stress op je leven. Kies voor hulp Burnout Support.

De gevolgen van stress

We noemen maar een paar voor de hand liggende klachten die je door stress kunt krijgen. Denk aan hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, maag- en darmklachten, slaapproblemen, concentratieproblemen en hartkloppingen, al dan niet in combinatie met een hoge bloeddruk.

Het spreekt voor zich dat stress een behoorlijke aanslag is op lichaam en geest. Psychische gevolgen zijn onder andere angst, depressie en paniekaanvallen.

Als er sprake is van langdurige stress, kan dit doorslaan naar een burn out. Het is dan ook belangrijk om snel iets aan je stressklachten te doen.

Het aanpakken van stress

Loop niet te lang door met je stressklachten. De lichamelijke en geestelijke gevolgen kunnen ernstige vormen aannemen en zelfs blijvend schade aanrichten. Zo kunnen angsten en depressie zo ver doorslaan dat je de straat niet meer op durft of sociale contacten gaan mijden.

Op deze manier raak je steeds verder in een isolement. Ook hart- en vaatziekten kunnen door langdurige spanningen ontstaan.

Probeer de oorzaak van stressklachten te achterhalen en deze oorzaak aan te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gesprek aangaan met je baas om de werkdruk te verminderen. Doorbreek eventuele schaamte en praat erover.

1 miljoen Nederlanders

kampen met

stressklachten!

Ben jij er daar één van?

Blijf er niet mee rondlopen!

 

BURN OUT KLACHTEN: Stress, angsten, onrust, slapeloosheid, concentratieproblemen, hoofdpijn, buikpijn, misselijk, spierpijn, uitputting, vermoeidheid, wanhoop, emotioneel, hartkloppingen, onbeweeglijkheid

Hulp bij het aanpakken van stress

Stressklachten verminderen klinkt heel makkelijk, maar dat is het vaak niet. Het is dan ook een goed om te erkennen dat je er zonder hulp niet uitkomt. Burnout Support heeft ruime ervaring op het gebied van ondersteuning en hulp bij het aanpakken van stressklachten.

Schroom dan ook niet en neem contact met ons op. Wij helpen je in een veilige omgeving, waar ruimte is voor al je emoties om stap voor stap jouw stressklachten te verminderen.

.